Bee Online
Bee Online wil een oplossing bieden voor het bedrijf, de organisatie of de vereniging die een volwaardige website wil maar niet over dezelfde grote budgetten beschikt als de grote spelers.
Uit ervaring weten wij dat de prijs van een op maat gemaakte website al snel kan oplopen. Vaak zijn dergelijke websites veel te duur voor kleinere organisaties.

Het logische gevolg is dat men al snel zelf op zoek gaat naar manieren om een website te maken. Zo zijn er veel tools beschikbaar, zelfs gratis. Sommigen slagen erin om zelf iets degelijks op poten te zetten, maar voor de meerderheid is dat nog steeds niet zo evident. Er kruipt veel tijd in het aanmaken en het onderhouden van een website. Bovendien moet je toch wel een beetje kennis hebben van deze technologieën. Voor je het goed beseft heb je er al veel te veel tijd in geïnvesteerd en sta je nog nergens.

Wij nemen deze taak graag van jou over! Daarom ontwikkelden wij een systeem waarbij je zelf niks hoeft te ondernemen om je website af en online te krijgen. Ons systeem voorziet ook een beheersysteem waarmee je heel snel en heel gemakkelijk zelf de inhoud van je website kunt aanpassen.

Onze bedoeling is meteen ook om de prijs zo laag mogelijk te houden! Mits een opstartkost van €1495 en een kleine maandelijks bijdrage van €34,95 zetten wij voor jou een moderne, prachtige website met alle toeters en bellen op die je helemaal zelf én gemakkelijk kunt beheren!

Bee Online is ontstaan na een samenwerking tussen 2 freelance webdesigners die steeds meer begonnen te voelen dat er meer en meer vraag is naar een betaalbaar systeem die een totale webervaring omvat.
En dat is nu exact wat wij jou bieden!
Bee Online logo schets
Wij maken gebruik van cookies.
Bee Online gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Akkoord